Kinderdagverblijf de Kinderkajuit - Doomijn | Kinderopvang

Kinderdagverblijf de Kinderkajuit

Ahoy, maatjes! Welkom op kinderdagverblijf De Kinderkajuit. Onze opvang is een gezellige en veilige haven voor de allerjongsten. Een plek om de wereld te ontdekken door te ervaren en te beleven. Kom je ook aan boord?

Openingstijden

Maandag 07:30 - 18:15 uur
Dinsdag 07:30 - 18:15 uur
Woensdag 07:30 - 18:15 uur
Donderdag 07:30 - 18:15 uur
Vrijdag 07:30 - 18:15 uur

Contactgegevens

1e Wormenseweg 460
7333 GZ, Apeldoorn

Op deze locatie vind je ook:

Samen ontdekken, samen groeien

Op kdv De Kinderkajuit voelt ieder kind zich thuis. We hebben twee groepen: één voor 0 tot 2 jaar en één van 2 tot 4 jaar. Bij ons vindt je kind dus altijd een fijne, passende plek. We zijn een opvang met mogelijkheden, kunnen we wel zeggen, want we zitten in Kulturhus Dok Zuid, samen met een peuterspeelzaal, een bso, en zelfs het CODA. We werken samen met PCBO het KompasSebastiaanschool en OBS de Reiziger.  Een gezellige en leerzame omgeving dus! Met spannende speelhoeken, een grote gang om samen op te spelen en een gezellig knutselatelier is het binnen dikke pret.

Actief doen en actief verkennen. Dat is het idee achter Kaleidoscoop, de methode die we op onze opvang gebruiken om samen de wereld te ontdekken door zelf te ervaren. Lekker buiten spelen, in de plassen stampen en vies worden. Dat mag gewoon, want we hebben voldoende overalls en laarsjes! Ook wandelen we vaak naar de markt of het Zuiderpark, het ligt hier om de hoek.

Op kinderdagverblijf De Kinderkajuit is elke dag anders en reuze fijn. Ontdek en beleef het zelf!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

1 februari 2022

Collega 25 jaar in dienst!

Onze Diane 25 jaar in dienst! Natuurlijk vieren wij dat!

31 januari 2022

Alle eendjes op een rij!

Samen alle eendjes op een rij gezet!

13 december 2021

Doktertje spelen

Wij spelen doktertje, dat is gek al dat verband. Maar wel leuk! 🤕😁

Een team van enthousiaste medewerkers

Bernardie Gerbers

pedagogisch medewerker

Diane Deelman

pedagogisch medewerker

Hester Scherpenzeel

pedagogisch medewerker

Marjolein Paul

pedagogisch medewerker

Zohra Amazine

pedagogisch medewerker

Sandra Kroes

pedagogisch medewerker

Marion Remer

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Kinderdagverblijf Apeldoorn 2022

Tarieven Uurtarief
52 weken € 9,36
41 weken € 10,24
Flexibele opvang (op een select aantal locaties) € 10,36
Incidentele opvang € 10,36
Maaltijd (op een select aantal locaties) € 3,35

Blog & magazines