Peuterspeelzaal de Kinderkajuit - Doomijn | Kinderopvang

Peuterspeelzaal de Kinderkajuit

Alle hens aan dek! VE Peuterspeelzaal De Kinderkajuit is volop in beweging. Op onze gezellige opvang is het bijzonder fijn om te zijn. We zitten in Kulturhus dokZuid dus het is hier naast fijn ook nog eens elke dag anders. Genoeg te ontdekken en te beleven dus!

Openingstijden

Maandag 08.00 - 12.00 uur
12.45 - 16.45 uur
Dinsdag 08.00 - 12.00 uur
12.45 - 16.45 uur
Woensdag 08.00 - 12.00 uur
Donderdag 08.00 - 12.00 uur
12.45 - 16.45 uur
Vrijdag 08.00 - 12.00 uur

Contactgegevens

1e Wormenseweg 460
7333 GZ , Apeldoorn

Op deze locatie vind je ook:

Spannend, boeiend en reuze gezellig!

Op peuterspeelzaal De Kinderkajuit draait het om samen doen en samen plezier maken. Met twee scholen, een bibliotheek, een kinderdagverblijf en het CODA als directe buren is het hier wel héél gezellig. Enorm veel mogelijkheden om vriendjes te maken en elke dag op ontdekking te gaan. Dat kan goed in onze twee fijne ruimtes met spannende speelhoeken. Voor elk wat wils dus. Liever klimmen en klauteren in de speelgang? Of is onze natuurlijke buitenruimte met z’n hoogteverschillen en fijne verstopplekjes toch boeiender…?

Weer of geen weer: buiten zijn we graag, want daar is heel wat te beleven! Vieze handjes en knietjes, geen probleem. Ook verder weg vermaken we ons prima. Wandelen in het Zuiderpark, dieren aaien op de kinderboerderij, gezellig op bezoek bij ouderen of een ochtend in het bos… We vermaken ons overal. Met elkaar, want dát is het leukst!

We zijn lekker actief. Dat doen we bewust en doordacht met de VE methode Kaleidoscoop. Daarmee ontdekken we de wereld door alles zelf te ervaren. Op peuterspeelzaal De Kinderkajuit is het dus leuk, leerzaam en gezellig! Kom je snel een kijkje nemen?

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

12 april 2024

Brooddeeg

We maken vandaag brooddeeg om vervolgens er lekker mee te spelen.

4 april 2024

Samen slakken kijken

Als het regent zijn er buiten veel slakken te zien!

12 maart 2024

Het wordt weer lente!

We spelen vandaag samen met de boerderijdieren!

Een team van enthousiaste medewerkers

Charissa

VE-coach

Karien

pedagogisch medewerker

Jennifer

pedagogisch medewerker

Simone

manager

Eline

VE-coach

Annemieke

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Peuterspeelzaal Apeldoorn 2024

Tarieven Uurtarief
Uurtarief peuteropvang € 12,35

Blogs & magazines