Kinderdagverblijf Dijkhuizen

Bij ons is het leven van jouw kind geen dag hetzelfde. Daar zorgt ons vaste team van betrokken leidsters voor, met alle liefde en de leukste ideeën. In en rond onze opvang is dan ook alles aanwezig om samen de wereld te verkennen en te ontdekken.

Openingstijden

Maandag 07:30 - 18:15 uur
Dinsdag 07:30 - 18:15 uur
Woensdag 07:30 - 18:15 uur
Donderdag 07:30 - 18:15 uur
Vrijdag 07:30 - 18:15 uur
In overleg is opvang vanaf 07.00 uur mogelijk.

Samen de wereld in

We zitten in een brede basisschool met een peuterspeelzaal, een bso, een korfbal- én een muziekvereniging. Dat er op elk moment iets te beleven is, dat is duidelijk. We werken samen wanneer het kan en halen eruit wat erin zit. En dat geldt ook voor de kinderen. Zo klein als ze zijn, zo veel als ze al kunnen. Dit stimuleren we met verrassende uitstapjes naar de schaapskooi bijvoorbeeld of met een busreisje naar het station in Meppel om treinen te kijken en te tellen. Vanuit wisselende thema’s verkennen we samen de wereld om ons heen. Natuurlijk maken we lampionnen met Sint Maarten, versieren we de boom met Kerst en verstoppen we eitjes met Pasen.

Zo feesten en leren we het hele jaar door. Binnen en buiten, lekker samen of ieder in z’n eigen, knusse hoekje. Bij Doomijn kan het, we hebben immers alles in huis.

Ongestoord kunnen ontdekken en ontwikkelen dus. Daaraan hechten wij veel waarde en daarom werken we met vaste haal- en brengmomenten. In deze momenten zijn we zo flexibel mogelijk. Zo kun je een halve dag afnemen en zelfs aan het einde van de dag de eindtijd op 17:00 uur, 17:30 uur of 18:15 uur vastleggen. Heb je vóór 7:30 uur opvang nodig? Ook dat is in overleg mogelijk!

Een team van enthousiaste medewerkers

Bojana Booms

pedagogisch medewerker

Simone Bomert

pedagogisch medewerker

Bertine Klomp

pedagogisch medewerker

Mirjam Hartsuiker

pedagogisch medewerker

Gea Braschi-Baas

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Kinderdagverblijf de Wolden 2021

Tarieven Uurtarief
52 weken € 8,74
41 weken € 9,66
Flexibele/incidentele opvang € 9,92

Blog & magazines