Kinderdagverblijf Dijkhuizen - Doomijn | Kinderopvang

Kinderdagverblijf Dijkhuizen

Bij ons is het leven van jouw kind geen dag hetzelfde. Daar zorgt ons vaste team van betrokken leidsters voor, met alle liefde en de leukste ideeën. In en rond onze opvang is dan ook alles aanwezig om samen de wereld te verkennen en te ontdekken.

 

Openingstijden

Maandag 07:30 - 18:15 uur
Dinsdag 07:30 - 18:15 uur
Woensdag 07:30 - 18:15 uur
Donderdag 07:30 - 18:15 uur
Vrijdag 07:30 - 18:15 uur
In overleg is opvang vanaf 07.00 uur mogelijk.

Contactgegevens

Dijkhuizen 68A
7961 AM, Ruinerwold

Op deze locatie vind je ook:

Samen de wereld in

Bij kinderdagverblijf Dijkhuizen laten we de kinderen vanuit verwondering de wereld om hen heen ontdekken. We gaan er graag op uit, bijvoorbeeld samen naar de winkel, naar het boekstartuurtje de bibliotheek of gewoon lekker wandelen in het dorp. Ook werken we samen met het Ambacht in Ruinerwold, daar halen we met de kinderen brood en doen we activiteiten samen met de mensen die daar werken. Ook is er een samenwerking met ‘t Vonder, we gaan daar graag gymmen en met Sint Maarten laten we hier onze lampion zien en zingen we liedjes.

Dat er op elk moment iets te beleven is, dat is duidelijk. We gaan er op uit wanneer het kan en halen eruit wat erin zit. En dat geldt ook voor de kinderen. Zo klein als ze zijn, zo veel als ze al kunnen. Daarom laten we de kinderen bijvoorbeeld ook graag knutselen en spelen met loose parts (afvalmateriaal van andere bedrijven) waarmee de kinderen geweldig kunnen knutselen en experimenteren en zo zelf tot spel en ontwikkeling komen.

Ongestoord kunnen ontdekken en ontwikkelen dus. Daaraan hechten wij veel waarde en daarom werken we met vaste haal- en brengmomenten. In deze momenten zijn we zo flexibel mogelijk. Zo kun je een halve dag afnemen en zelfs aan het einde van de dag de eindtijd op 17:00 uur, 17:30 uur of 18:15 uur vastleggen. Heb je vóór 7:30 uur opvang nodig? Ook dat is in overleg mogelijk!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

15 februari 2024

Thema Ziek en gezond

Wij werken aan het thema 'Ziek en gezond'. Beer is ziek. De kinderen doen de pilletjes (pompons) in de pillenbakjes. Met de pincet worden de bakjes gevuld.

6 februari 2024

De Nationale Voorleesdagen

Vandaag mochten de kinderen in pyjama komen, ook de pedagogisch medewerkers waren in pyjama. We gingen eerst picknicken. Daarna hadden we een muziekactiviteit met Daniëlla n.a.v het boek: 'help! Een verrassing!'.

24 januari 2024

Help! Een verrassing

Suus heeft een verrassing voor August. August vindt het wel een beetje spannend. Ook bij ons hadden we een verrassing. We gingen picknicken in ons bos. Lekker smullen van ál het fruit!

Een team van enthousiaste medewerkers

Bojana

pedagogisch medewerker

Simone

pedagogisch medewerker

Bertine

pedagogisch medewerker

Natasja

pedagogisch medewerker

Irma

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Kinderdagverblijf de Wolden 2024

Tarieven Uurtarief
52 weken € 10,36
41 weken € 11,46
Flexibele opvang (alleen na overleg met Klantadvies) € 11,77
Extra opvang op factuur € 11,77

Blogs & magazines