Peuterspeelzaal Dijkhuizen - Doomijn | Kinderopvang

Peuterspeelzaal Dijkhuizen

Wat een gezelligheid is het bij ons. We zijn namelijk gevestigd in een brede basisschool en daardoor is er altijd wel iets te beleven. Geen dag is hetzelfde, daar zorgt ons vaste team voor, samen met de kinderen natuurlijk. Want zij hebben altijd de leukste en meeste verrassende ideeën!

 

Openingstijden

Maandag 08:15 - 12:15 uur
Dinsdag 08:15 - 12:15 uur
Woensdag Gesloten
Donderdag 08:15 - 12:15 uur
Vrijdag 08:15 - 12:15 uur

Contactgegevens

Dijkhuizen 68a
7961 AM, Ruinerwold

Op deze locatie vind je ook:

Een wereld vol avontuur. Klaar om ontdekt te worden!

Geef kinderen de ruimte voor hun fantasie en ze vermaken zich. Ze ontdekken elk moment iets nieuws. Niet zo vreemd, want in en rond onze speelzaal bevindt zich een wereld vol avontuur. We delen de locatie met een basisschool, BSO, korfbal- en muziekvereniging. Altijd plezier dus! Het grasveld van de hockeyers, de gymzaal van de school of de bibliotheek op de hoek. We zijn er graag. Net als bij de schaapskooi en bij het verzorgingscentrum waar we meedoen aan seniorengym, ook heel leuk voor jonge lijfjes. In onze speelzaal doen we ook veel. Soms een modeshow, en we maken muziek of cadeaus voor Moeder- en Vaderdag. Ouders komen hier trouwens ook graag. Om een keertje mee te spelen of voor te lezen.

Plezier maken, daar gaat het hier om. Binnen en buiten, lekker samen of ieder in z’n eigen, knusse hoekje. Bij Doomijn kan het, we hebben immers alles in huis.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

7 maart 2024

Hoeveel kleuren zijn er?!

Hebben jullie de mooie groene haag al gezien in onze tuin? We gingen dinsdag de vogelhuisjes tellen. Welke kleur heeft het dakje? Daarna telden we hoeveel kinderen er waren en hoeveel voeten we zagen.

27 februari 2024

Buitenspelen

We spelen elke dag heerlijk een uur buiten! Lekker fietsen, rennen en scheppen in de zandbak!

16 februari 2024

Tanden poetsen

We leren het verschil tussen vieze en schone tanden. Je moet goed voor jezelf zorgen anders krijg je gaatjes. Help je mee de vieze tanden schoon te maken? Ondertussen zingen we ‘tanden poetsen’!

Een team van enthousiaste medewerkers

Moniek

pedagogisch medewerker

Irma

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Peuterspeelzaal de Wolden 2024

Tarieven Uurtarief
Uurtarief peuteropvang € 10,81

Blogs & magazines