Kinderdagverblijf Dikke Maatjes - Doomijn | Kinderopvang

Kinderdagverblijf Dikke Maatjes

Op kinderdagverblijf Dikke Maatjes is het dik voor elkaar. Hier vinden kinderen namelijk alles wat ze kunnen wensen. Alle ruimte om te spelen, om de wereld te ontdekken en om samen mooie avonturen te beleven. Daarvoor hebben we alles in huis!

Openingstijden

Maandag 07:30 - 18:15 uur
Dinsdag 07:30 - 18:15 uur
Woensdag 07:30 - 18:15 uur
Donderdag 07:30 - 18:15 uur
Vrijdag 07:30 - 18:15 uur

Contactgegevens

Eglantierlaan 204
7329 AP, Apeldoorn

Modderhandjes en feestneusjes

Ieder kind tot vier jaar vindt bij ons z’n eigen draai en plek. Hier is het heerlijk spelen en genieten. Binnen is alles voor handen. En voor het grijpen. Dat mag ook, want we laten de kinderen kiezen wat ze leuk vinden en wat bij ze past. En dat verschilt natuurlijk voor ieder. Toch weten we, zo blijkt elke dag, dat vrijwel elk kind het liefst buiten is. Bij Dikke Maatjes is ook dat dik in orde. We hebben namelijk een avontuurlijke speel- en ontdektuin. Een spannende plek om met elkaar op verkenning te gaan. En daarbij mogen de handjes best lekker vies worden. Da’s toch heerlijk!

Omdat we zo centraal in de wijk liggen, kunnen we alle kanten op om ons te vermaken. Zo wandelen we regelmatig naar het winkelcentrum of de markt voor een boodschapje. Ook hebben we een kinderboerderij om de hoek, net als het Matenpark. Daar ligt de natuur op ons te wachten. Ook bij minder goed weer vermaken we ons opperbest. Binnen spelen we spelletjes of we zingen en dansen. Het is dus pret en plezier maken op kdv Dikke Maatjes. Voor kleine en grotere genieters. Kom je gauw kennismaken?

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

23 maart 2023

Lente 🌷

We hebben een heerlijke wandeling gemaakt. Tijdens onze wandeling komen we prachtige narcissen tegen.

13 februari 2023

Wij vinden het leuk om mee te helpen🧹

🧹🧤🧣🍂🍃

13 februari 2023

Verven met schuim

Wat een mooie kleuren. Het lijkt wel een regenboog! 🌈

Een team van enthousiaste medewerkers

Jennifer

pedagogisch medewerker

Chelsea

pedagogisch medewerker

Claudia

pedagogisch medewerker

Karin

pedagogisch medewerker

Mariska

pedagogisch medewerker

Nuray

pedagogisch medewerker

Cynthia

pedagogisch medewerker

Natasja

pedagogisch medewerker

Evelien

pedagogisch medewerker

Daniëlle

pedagogisch medewerker

Ellen Roos

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Kinderdagverblijf Apeldoorn 2023

Tarieven Uurtarief
52 weken € 9,69
41 weken € 10,60
Flexibele opvang (op een select aantal locaties) € 10,72
Incidentele opvang € 10,72
Maaltijd (op een select aantal locaties) € 3,83

Blog & magazines