Peuterspeelzaal Campherbeeklaan - Doomijn | Kinderopvang

Peuterspeelzaal Campherbeeklaan

Geef kinderen de ruimte en ze vermaken zich opperbest. In onze peuterspeelzaal kunnen ze alle kanten op. We zijn gevestigd in wijkcentrum ‘de Weijenbelt’ en werken samen met basisschool de Duijvencamp en de Campherbeekschool. Veel plezier en gezelligheid binnen handbereik dus!

Openingstijden

Maandag 08:15 - 12:15 uur
Dinsdag 08:15 - 12:15 uur
Woensdag 08:15 - 12:15 uur
Donderdag 08:15 - 12:15 uur
Vrijdag Gesloten

Alles om te boeien en te groeien

Zowel binnen als buiten onze peuterspeelzaal beschikken we over vele vierkante meters pret. Onze speelzaal is groot en licht en heeft verschillende hoeken om in te duiken en samen op ontdekking te gaan. Een poppenhoek, een spelletjeshoek, een knutselhoek. Super leuk. En dat is het buiten ook! We zitten naast een speeltuin met een zandbak en van alles om te zwaaien, te klimmen en te draaien. Uitstapjes zijn we ook gek op. Naar een boerderij bijvoorbeeld, dieren kijken en aaien of samen boodschappen doen in de supermarkt. Dan halen we lekkere en gezonde dingen voor het voorleesontbijt, voor het jaarlijkse Zomerfeest of voor een gezellige picknick in Park Eekhout.

Zoveel als het kan, spelen we samen. We bezoeken geregeld groep 1 en de kleuters van de basisschool en andersom komen ze ook bij ons op bezoek. Heel gezellig. Natuurlijk is er ook tijd voor rust en voor persoonlijke aandacht. Want dat is ook nodig om te groeien.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

21 maart 2022

Lente!💐

Vandaag zijn we begonnen met thema lente, heerlijk want de zon begint ook steeds meer te schijnen. We gaan tuinkers zaaien en tulpen knutselen en praten over hoe bolletjes groeien☀️🌷💐

20 januari 2022

Verwonderhut van Doomijn

De caravan van Doomijn is bij ons geweest. Wat hebben we heerlijk gespeeld: met de ballenbak, zand en de spulletjes die er lagen!

23 december 2021

Kerstontbijt

We hebben deze week alle ochtenden kerst gevierd met een Kerstontbijt. Het was super gezellig en heerlijk gegeten. Een geslaagde week!

Een team van enthousiaste medewerkers

Sabine

pedagogisch medewerker

Diranke Westerman

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Peuterspeelzaal Zwolle 2022

Ouderbijdrage peuterspeelzaal 2022 – Zwolle

Tarieven Uurtarief
uurtarief peuteropvang € 10,05

Blog & magazines