Peuterspeelzaal Campherbeeklaan - Doomijn | Kinderopvang

Peuterspeelzaal Campherbeeklaan

Geef kinderen de ruimte en ze vermaken zich opperbest. In onze peuterspeelzaal kunnen ze alle kanten op. We zijn gevestigd in wijkcentrum ‘de Weijenbelt’ en werken samen met basisschool de Duijvencamp en de Campherbeekschool. Veel plezier en gezelligheid binnen handbereik dus!

 

 

Openingstijden

Maandag 08:15 - 12:15 uur
Dinsdag 08:15 - 12:15 uur
Woensdag 08:15 - 12:15 uur
Donderdag 08:15 - 12:15 uur
Vrijdag 08:15 - 12:15 uur

Alles om te boeien en te groeien

Zowel binnen als buiten onze peuterspeelzaal beschikken we over vele vierkante meters pret. Onze speelzaal is groot en licht en heeft verschillende hoeken om in te duiken en samen op ontdekking te gaan. Een poppenhoek, een spelletjeshoek, een knutselhoek. Super leuk. En dat is het buiten ook! We zitten naast een speeltuin met een zandbak en van alles om te zwaaien, te klimmen en te draaien. Uitstapjes zijn we ook gek op. Naar een boerderij bijvoorbeeld, dieren kijken en aaien of samen boodschappen doen in de supermarkt. Dan halen we lekkere en gezonde dingen voor het voorleesontbijt, voor het jaarlijkse Zomerfeest of voor een gezellige picknick in Park Eekhout.

Zoveel als het kan, spelen we samen. We bezoeken geregeld groep 1 en de kleuters van de basisschool en andersom komen ze ook bij ons op bezoek. Heel gezellig. Natuurlijk is er ook tijd voor rust en voor persoonlijke aandacht. Want dat is ook nodig om te groeien.

VE-peuteropvang

Deze locatie is een VE-locatie. (voorschoolse educatie). Dit betekent dat wij hier meer gespecialiseerd zijn in taalontwikkeling en er extra aandacht is voor de cognitieve, sociaal-emotionele en motorische ontwikkeling. We werken met de methode ‘Piramide’, waarmee we spelenderwijs de ontwikkeling stimuleren en kinderen die dit nodig hebben extra kunnen observeren en ondersteunen. We streven ernaar dat de kinderen nog meer met én van elkaar leren, om elkaar te helpen groeien. Dat is goed voor de sociale contacten, het zelfvertrouwen en het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden. Zo betekent VE bij Doomijn niet alleen voorschoolse educatie, maar vooral verrijk ervaringen!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

17 april 2024

Thema lente

We maken met onze peuters een bloementuintje 🌺🌸🌻

4 april 2024

Jut en de Verwonderhut

Vandaag hadden we Jut op bezoek met haar Verwonderhut! Genieten in de caravan terwijl de regen op het dak roffelde.

29 maart 2024

Lente

Thema: lente is begonnen! We proberen lekkere aardbeien te kweken op de groep.

Een team van enthousiaste medewerkers

Sabine

pedagogisch medewerker

Andrea

manager

Kirsten

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Opvang Uurtarief
Uurtarief peuteropvang € 11,80

Blogs & magazines