Doomijn sportbso Havelter Schapendrift. Samen in beweging!

Sport bso Havelter Schapendrift

Het is fijn om na schooltijd in beweging te zijn! Dat is ons motto. We zijn dan ook een sport bso. Samen lekker actief, daar gaat het om. En daarvoor zitten we op de beste plek: een locatie naast de school met een groot schoolplein, de sporthal en tegenover de pannakooi. Superfijn!

Openingstijden

maandag 14:00 - 18:15 uur
dinsdag 14:00 - 18:15 uur
woensdag Gesloten
donderdag 14:00 - 18:15 uur
vrijdag Gesloten
“We sporten, we spelen, we dagen je uit én maken samen plezier. Sport bso Havelter Schapendrift is jouw plek om lekker actief én helemaal jezelf te zijn!”

Op de sport bso Havelter Schapendrift kan en mag je eindeloos spelen en sporten. Daarvoor hebben we de ruimte en de mogelijkheden. We zitten in het mooie Havelte, omringd door alles waarmee je maar actief kunt zijn. Lekker spelen op het schoolplein, sportieve activiteiten in de sporthal, een potje voetbal in de pannakooi… Waar heb jij zin in vanmiddag?

Wanneer de ijsbaan verandert in een enorm grasveld kunnen we ook hier spel- en sportactiviteiten aanbieden. Is het heel warm buiten? Dan lopen we als het mogelijk is de hoek om voor een duik in het buitenzwembad ‘De Kerkvlekken’.

Samen sporten, samen plezier maken
Sporten en spelen is nóg leuker als je dat samen doet. Het liefst met al je vriendjes en vriendinnetjes op onze bso – gezellig! Om het nog leuker te maken, werken we samen met de lokale sportverenigingen en organiseren we leuke workshops en andere sportieve activiteiten. Zo zijn we samen actief én goed bezig!

Op onze bso blijf je ontdekken en verkennen. We laten je steeds weer kennismaken met nieuwe sporten. En doe je zelf een sport die wij niet kennen – of je ouders, buurman of tante – vertel het ons, dan ontdekken wij dat ook graag. Dat is leuk en leerzaam voor iedereen!

Buiten en binnen in beweging!
Het liefst zijn we natuurlijk buiten in beweging, lekker in de frisse buitenlucht. Maar ook binnen hebben we het hier superfijn. In elke hoek van onze ruimte is wel wat te doen en te beleven. Je kunt bewegen, knutselen, spelletjes doen, boeken lezen of bijvoorbeeld een keer lekker koken of bakken in de keuken. Even fijn chillen en helemaal niks moeten? Ook dat kan en mag natuurlijk. Het is jouw eigen tijd na schooltijd!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

16 januari 2024

Sneeuwpret!

Vanmiddag hebben wij lekker samen in de sneeuw gespeeld!

Een team van enthousiaste medewerkers

Kelly

manager

Marc

pedagogisch medewerker

Jorienke

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Opvang Uurtarief
52 weken € 9,45
41 weken € 10,33
41 weken + 6 vrij besteedbare dagen € 10,07
41 weken + 12 vrij besteedbare dagen € 9,94
41 weken + 24 vrij besteedbare dagen € 9,73
Extra opvang op factuur € 10,59

Blogs & magazines