Doomijn sportbso Havelter Schapendrift. Samen in beweging!

Sportbso Havelter Schapendrift

Het is fijn om na schooltijd in beweging te zijn! Dat is ons motto. We zijn dan ook een Sport bso. Samen lekker actief, daar gaat het om. En daarvoor zitten we op de beste plek: naast zwembad de Kerkvlekken, een klimpark en een school met een groot speelplein. Superfijn!

 

Openingstijden

maandag 14:00 - 18:15 uur
dinsdag 14:00 - 18:15 uur
woensdag Gesloten
donderdag 14:00 - 18:15 uur
vrijdag Gesloten
“We sporten, we spelen, we dagen je uit én maken samen plezier. Sport bso Havelte is jouw plek om lekker actief én helemaal jezelf te zijn!”

Op sportbso Havelter Schapendrift kan en mag je eindeloos spelen en sporten. Daarvoor hebben we de ruimte en de mogelijkheden. We zitten in het mooie Havelte, omringd door alles waarmee je maar actief kunt zijn. Een duik in het zwembad, klimmen en klauteren in het klimpark, een potje voetbal óf tikkertje op het schoolplein… Waar heb jij zin in vanmiddag?

Samen sporten, samen plezier maken
Sporten en spelen is nóg leuker als je dat samen doet. Het liefst met al je vriendjes en vriendinnetjes op onze bso – gezellig! Om het nog leuker te maken, werken we samen met obs De Bosrank; we sporten en spelen buiten op het schoolplein én binnen in de gymzaal. En met de lokale sportverenigen organiseren we clinics en andere sportieve activiteiten. Zo zijn we samen actief én goed bezig!

Op onze bso blijf je ontdekken en verkennen. We laten je steeds weer kennismaken met nieuwe sporten. En doe je zelf een sport die wij niet kennen – of je ouders, buurman of tante – vertel het ons, dan ontdekken wij dat ook graag. Dat is leuk en leerzaam voor iedereen!

Buiten en binnen in beweging!
Het liefst zijn we natuurlijk buiten in beweging, lekker in de frisse buitenlucht. Maar ook binnen hebben we het hier superfijn. In elke hoek van onze ruimte is wel wat te doen en beleven. Je kunt bewegen, knutselen, spelletjes doen, boeken lezen, alles. Even fijn chillen en helemaal niks moeten? Ook dat kan en mag natuurlijk. Het is jouw eigen tijd na schooltijd!

Een team van enthousiaste medewerkers

Gea

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Buitenschoolse opvang Zwolle, Noord, Harderwijk 2023

tarieven Uurtarief
52 weken € 8,33
41 wkn € 9,10
41 wkn + 6 dgn € 8,87
41 wkn + 12 dgn € 8,76
41 wkn + 24 dgn € 8,57
Flexibele/incidentele opvang (op een select aantal locaties) € 9,33

Handige downloads

Voor deze locatie zijn er geen downloads beschikbaar

Blog & magazines