Vacatures Apeldoorn - Doomijn | Kinderopvang

Vacatures Apeldoorn

Voor verschillende locaties in Apeldoorn zoeken we een nieuwe collega. Deze functies zijn tijdelijk, maar als het goed bevalt kunnen we samen kijken of je langer kunt blijven, bijvoorbeeld in de invalpool of op een andere locatie. Neem hieronder een kijkje voor de verschillende vacatures.

Neem contact op met manager Ellen

Heb je vragen of wil je graag eerst eens bellen met Ellen? Neem dan gerust contact met haar op.

Kinderdagverblijf de Ploeg (17 uur)

Je vindt ons in een prachtige nieuwe school. Kinderdagverblijf De Ploeg is namelijk onderdeel van IKC De Ploeg. Muziek, zang en dans spelen een grote rol op onze locatie. Daarnaast zijn we graag buiten en gaan we regelmatig samen naar het park of de kinderboerderij.

Bekijk vacature

Kinderdagverblijf Dikke Maatjes (17-24 uur)

Midden in de wijk De Maten ligt ons kinderdagverblijf Dikke Maatjes. Een avontuurlijke plek want we hebben een heerlijke speel- en ontdektuin. We zoeken een collega voor de babygroep en de verticale groep.

Bekijk vacature

Buitenschoolse opvang de Markies (12 uur)

Omgeven door groen en in basisschool de Marke: welkom op onze gezellige bso! Met maximaal één groep zijn we klein maar fijn. Plezier en persoonlijke aandacht staan dan ook voorop. We werken veel samen met de school, dus ruimte voor creativiteit en leuke ideeën is er volop!

Bekijk vacature

Kinderdagverblijf de Markies (12 uur)

Gezelligheid en groeien in het groen, dat is kinderdagverblijf de Markies. We zijn een kleine locatie met maximaal acht kinderen maar we doen veel samen met onze buren. We zijn namelijk gevestigd in de basisschool, samen met de bso en de peuterspeelzaal van Doomijn. We zijn een IKC in wording en daar kan jij met jouw enthousiasme een bijdrage aan leveren!

Bekijk vacature