Buitenschoolse opvang De Kosmos - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang De Kosmos

Op buitenschoolse opvang De Kosmos reikt de pret tot de sterren. We zijn gevestigd in basisschool De Kosmos en dat maakt het hier enorm gezellig. Veel kinderen dus veel vriendjes en vriendinnetjes. Een fijne plek om je uurtjes na school door te brengen!

Openingstijden

Maandag 14.30 - 18.15 uur
Dinsdag 14.30 - 18.15 uur
Woensdag 12.00 - 18.15 uur
Donderdag 14.30 - 18.15 uur
Vrijdag 12.00 - 18.15 uur
Op vrijdag groep 1 en 2 vanaf 12.00 uur, groep 3 t/m 8 vanaf 14.30 uur. Op vrijdag vangen wij de kinderen op bij Adventure bso de Maten. Voorschoolse opvang mogelijk van 07.30 - 08.30 uur.

Contactgegevens

Voldersdreef 301
7328 CA, Apeldoorn

Op deze locatie vind je ook:

Veel te kiezen, van alles te beleven!

In ons huiselijke lokaal – dat we delen met peuteropvang SamSam – hebben we het goed voor elkaar. Ook kinderdagveblijf SamSam en peuterspeelzaal SamSam zitten onder hetzelfde dak, extra gezellig! Niets moet hier en heel veel mag. Daar worden kinderen blij van. Ze weten ook precies wat ze willen. En dat komt goed uit, want ze hebben heel wat te kiezen op onze bso. Knutselen en tekenen, een bordspel of computerspel, zingen en dansen… We hebben de ruimte, dus… we doen ‘t!

Voetbalkooi

Het liefst zijn de kinderen buiten, elke dag als het even kan. Dat snappen we helemaal, want we hebben een groot plein waar we samen de leukste spellen spelen. Er is hier zelfs een waterspeeltplaats. En voor de voetballers: we hebben een heuze voetbalkooi op het grasveld! Nog meer avontuur? Op de woensdagen en vrijdagen gaan we samen naar Adventure bso De Maten.

Zo doen we hier samen de leukste activiteiten. En wát we doen, dat bedenken de kinderen zelf. In hun eigen tijd mogen ze hun eigen ding doen, dat is het motto bij bso De Kosmos. Nieuwsgierig? Kom dan snel eens kijken en kennismaken!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

16 april 2024

Bloesemboom

Prachtige bloesemboom met verf, wattebolletjes en wattenstaafjes gemaakt.🌺🌸

12 april 2024

Voorstelling

De kinderen wouden vandaag een voorstelling geven over een raket en de ruimte. Heel interessant!

12 april 2024

Wappers

Wat een mooie wappers! Dat gaat heel goed met al dat harde wind!

Een team van enthousiaste medewerkers

Melissa

pedagogisch medewerker

Klaasje

pedagogisch medewerker

Ellen Roos

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Opvang Uurtarief
52 weken € 9,45
41 weken € 10,33
41 weken + 6 vrij besteedbare dagen € 10,07
41 weken + 12 vrij besteedbare dagen € 9,94
41 weken + 24 vrij besteedbare dagen € 9,73
Extra opvang op factuur € 10,59

Blogs & magazines