Kinderdagverblijf Samsam - Doomijn | Kinderopvang

Kinderdagverblijf Samsam

Aandacht en uitdagingen, kinderen worden er blij van. Daarom is kinderdagverblijf SamSam zo’n fijne plek. Bij ons gaat het om beleven, ervaren en de wereld onderzoeken. Daarbij luisteren we goed naar wat de kinderen écht willen. Want ook dat zorgt voor blije gezichtjes!

Openingstijden

Maandag 07:30 - 18:15 uur
Dinsdag 07:30 - 18:15 uur
Woensdag 07:30 - 18:15 uur
Donderdag 07:30 - 18:15 uur
Vrijdag 07:30 - 18:15 uur
Verruimde openingstijden tussen 07.00 en 19.00 uur op aanvraag mogelijk.

Contactgegevens

Voldersdreef 302
7328 CA, Apeldoorn

Op deze locatie vind je ook:

De leukste avonturen beleef je samen!

Goed luisteren, dat is dé manier om elkaar goed te begrijpen. Het is het idee achter de Gordon methode, waarmee we werken op ons kdv. Zo staan we dicht bij de kinderen en bij wat ze ervaren, willen én kunnen. Oog voor eigenheid dus!

Ons kinderdagverblijf zit in de gezellige en kleinschalige school obs De Kosmos, samen met onze VE Peuterspeelzaal Hobbel de Bobbel, reguliere peuterspeelzaal SamSam en buitenschoolse opvang De Kosmos. We spelen hier dan ook veel samen en hebben veel plezier en pret! Bijvoorbeeld door muziek te maken en te zingen. Dat vinden we superfijn bij SamSam. Doe je met ons mee?

Oog voor plezier en aandacht

We vermaken ons binnen dus enorm goed. En dat geldt ook voor buiten, want daar is zóveel te doen en te beleven! Het grote, gezamenlijke plein heeft alle ruimte om te rennen en ravotten. Of voor een potje verstoppertje. Ook de zandbak is geliefd. Het is een wereld in het klein!

Op kdv SamSam hebben we dus oog voor plezier en aandacht voor elkaar. Daarom voelt ieder kind zich hier zo op z’n plek. Kom je snel een kennismaken?

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

20 juni 2022

Modder, heerlijk!

Genieten van de modder tussen je tenen…

21 april 2022

In je eigen wereldje

Kun je zitten, even je eigen momentje, het zand door je vingers laten glijden en genieten van de zon op je rug…

4 april 2022

Genieten

Met je vingers in de scheerschuim… Eerst is het een gek gevoel en proberen we het voorzichtig, maar dan kunnen we er vol van genieten 😍

Een team van enthousiaste medewerkers

Meltem

pedagogisch medewerker

Colinda Beekman

pedagogisch medewerker

Petra Berends

pedagogisch medewerker

Esther de bar

pedagogisch medewerker

Ellen Roos

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Kinderdagverblijf Apeldoorn 2022

Tarieven Uurtarief
52 weken € 9,36
41 weken € 10,24
Flexibele opvang (op een select aantal locaties) € 10,36
Incidentele opvang € 10,36
Maaltijd (op een select aantal locaties) € 3,35

Blog & magazines