Peuterspeelzaal Samsam - Doomijn | Kinderopvang

Peuterspeelzaal Samsam

Peuterspeelzaal Samsam (voorheen ook Hobbel de Bobbel) is een gemengde peuterspeelzaal, zowel peuters met als zonder ve indicatie kunnen hier terecht.

Zelf ervaren is iets leren voor altijd. Dat is ons motto. Daarom draait het in onze peuteropvang om zelf kiezen en zelf doen. Natuurlijk samen wanneer het maar kan. Want we zitten op een reuze gezellige locatie in openbare basisschool De Kosmos. Samen op ontdekking dus, elke dag!

Openingstijden

Maandag 08:00 - 12:00 uur
Dinsdag 08:00 - 12:00 uur
Woensdag 08:00 - 12:00 uur
Donderdag 08:00 - 12:00 uur
Vrijdag 08:00 - 12:00 uur

Contactgegevens

Voldersdreef 301
7328 CA, Apeldoorn

Op deze locatie vind je ook:

Zelf ontdekken en samen verkennen

De Dino’s en de Uiltjes, onze twee stamgroepen, vermaken zich opperbest op onze peuteropvang. Er is hier ook zóveel te doen en te beleven! Zo hebben we een bouwhoek, huishoek, ontdekhoek en een muziekhoek. Er is zelfs een heuse ministad. Genoeg te kiezen dus. Iets voor jezelf doen? Ga je gang. Gezellig samen spelen en leren? Dát doen we ook. Muziek maken, zingen en dansen, vertellen en voorlezen én kletsen natuurlijk.

Dit sluit allemaal perfect aan op de methode Kaleidoscoop waarmee deze peuteropvang werkt. De VE peuteropvang is voor kinderen met een indicatie van het consulatiebureau. We hebben oog voor taal en interactie, voor de ontwikkeling van ieder kind en voor een fijne samenwerking met ouders. Dat laatste is bovendien heel gezellig, want de ouders betrekken we erbij wanneer het maar kan. Samen hebben we de leukste uitjes, zoals een middagje kinderboerderij, een herfstwandeling in het heerlijk groene Matenpark en soms gaan we zelfs naar Berg en Bos.

Buiten zijn en spelen, doen we sowieso heel graag. Elke dag! We hebben een fijne afgesloten buitenruimte waar we kunnen rennen, vliegen of fietsen over de hobbels en bobbels. Precies, vandaar onze naam! Oh, en regent het eens écht te hard dan mogen we spelen in de gymzaal van de school. Zo zijn en blijven we altijd in beweging.

Bij ons gaat het om zelf ontdekken en samen verkennen. Daar worden kinderen blij, zelfstandig en groot van. Kom snel eens kijken op peuteropvang Samsam.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

21 mei 2022

Ouderbijeenkomst

Vanmorgen een ouderbijeenkomst gehad over onze methode en visie. Ouders hebben zich verwonderd.

21 mei 2022

Vrij laten van de vlinders

We zijn bezig met het thema rupsje, nooit genoeg. Er zijn nu drie vlinders om uit te zwaaien. Dag lieve vlinders 🦋

12 mei 2022

Verven met water

Kwasten, rollers en bakjes gevuld met water. Er worden schilderijen op de muur en stoep gemaakt.

Een team van enthousiaste medewerkers

Harriet

pedagogisch medewerker

Gabriëlle

pedagogisch medewerker

Ineke

pedagogisch medewerker

Agnes

pedagogisch medewerker

Ingrid

ve-coach

Marijke van Meer

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Peuterspeelzaal Apeldoorn 2022

Ouderbijdrage peuterspeelzaal 2022 – Apeldoorn

Tarieven Uurtarief
uurtarief peuteropvang € 10,51

Blog & magazines