Peuterspeelzaal Samsam

Zijn wie je bent en leren door te doen. In peuterspeelzaal SamSam geven we alle kinderen die ruimte. Want daar groeien ze van en het maakt ze blij. En daar gaat het om!

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 08:30 - 12:00 uur
Donderdag 08:30 - 12:00 uur
Vrijdag 08:30 - 12:00 uur

Zingen en muziek

Onze peuterspeelzaal zit in de gezellige en kleinschalige obs De Kosmos, waar ook kinderdagverblijf SamSam, VVE peuterspeelzaal Hobbel de Bobbel en buitenschoolse opvang De Kosmos gevestigd zijn. Dat maakt de ochtenden reuze gezellig, we doen namelijk veel samen. Alle kinderen spelen met elkaar en dat betekent dubbel plezier! Bovendien is er het extra voordeel dat we een doorgaande leerlijn onder één dak kunnen bieden en kinderen zo spelenderwijs voorbereiden op hun overgang naar de basisschool.

In ons lokaal is altijd wat te beleven. We zijn gek op knutselen en plakken. Zo maken we de mooiste kunstwerken. En ja, die mogen ook mee naar huis! Zingen en muziek maken, doen we hier ook veel.

Ontdekkers en onderzoekers

En natuurlijk hoort daar een dansje bij. Bewegen kan buiten ook heel goed, want we hebben een fijne buitenspeelplaats. Daar hebben we plezier op de glijbaan en in de zandbak. Er is zelfs ruimte om te fietsen. We vermaken ons dus altijd. Er is ook zoveel te ontdekken!

Kinderen zijn kleine ontdekkers en onderzoekers, dat is onze ervaring. We moedigen ze aan om alles zelf te bekijken en te ervaren, want zo vinden ze uit hoe alles werkt en wat bij ze past. Samen de wereld ontdekken, dat doe je bij peuterspeelzaal SamSam!

Een team van enthousiaste medewerkers

Ineke van Munster

pedagogisch medewerker

Ellen Roos

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Peuterspeelzaal Apeldoorn 2021

Ouderbijdrage peuterspeelzaal 2021 – Apeldoorn

Tarieven Uurtarief
uurtarief peuteropvang € 10,41

Blog & magazines