Buitenschoolse opvang de Toermalijn Dependance - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang de Toermalijn Dependance

Bso De Toermalijn dependance is nét even anders. We zijn net zo eigen als de kinderen die zo graag bij ons zijn. We zijn er speciaal voor kinderen van zeven jaar en ouder. En daar is hier alles op ingericht en afgestemd. Een bso op maat dus!

Openingstijden

Maandag 14:00 - 18:15 uur
Dinsdag 14:00 - 18:15 uur
Donderdag 14:00 - 18:15 uur
Woensdag en vrijdag opvang bij bso de Toermalijn aan de Nijbroekseweg.

Samen doen, samen ontdekken

In onze dependance hebben we alles voor handen. We zijn onderdeel van bso De Toermalijn, zitten in hetzelfde gebouw en maken gebruik van ruimtes van CSO De Zonnehoek. Alles bij elkaar hét recept voor bewegingsvrijheid en plezier. We kunnen alle kanten op! Zoals de mooie patio waar naar hartelust gespeeld wordt. Wat we samen doen en beleven? Daarvoor luisteren we naar de kinderen. Zij weten precies wat ze leuk vinden en willen ontdekken. In ons gebouw zitten vier scholen met wie we samenwerken waaronder basisschool de Diamant en basisschool Sterrenschool de Vliegenier.

We doen aan sport, brengen kinderen in beweging en maken muziek. We hebben een muzikale medewerker die de kinderen begeleidt en graag een deuntje op de piano speelt. Ruimte voor creativiteit is er ook, daarvoor hebben we alles in huis wat kinderen van zeven jaar en ouder leuk vinden en  interesseert.

Een plek voor kinderen die weten wat ze willen dus. Natuurlijk begeleiden wij ze in het maken van leerzame, afwisselende en gezonde keuzes. Hoe ze hun uren bij ons doorbrengen, dat beslissen ze zelf én samen! We werken samen met verschillende partijen in onze mooie stad en in Het Kristal. Zo kunnen de kinderen meedoen aan bijvoorbeeld zwem- en karatelessen of muziek- en cultuurlessen. Echt voor ieder wat wils dus!

Een team van enthousiaste medewerkers

Jettie

pedagogisch medewerker

Sterre

pedagogisch medewerker

Sophie

pedagogisch medewerker

Nicky

pedagogisch medewerker

Mascha

pedagogisch medewerker

Kelly

pedagogisch medewerker

Germaine

pedagogisch medewerker

Elma

pedagogisch medewerker

Marion Remer

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Buitenschoolse opvang Apeldoorn 2022

Tarieven Uurtarief
52 wkn € 8,04
41 wkn € 8,80
41 wkn + 6 dgn € 8,57
41 wkn + 12 dgn € 8,47
41 wkn + 24 dgn € 8,28
Flexibele/incidentele opvang € 9,02

Blog & magazines