Kinderdagverblijf de Toermalijn - Doomijn | Kinderopvang

Kinderdagverblijf de Toermalijn

Dit kinderdagverblijf zit tijdelijk op een andere locatie. De groepen van het kinderdagverblijf zijn ondergebracht bij onze locaties  Sterrenpret en Roezemoes.

 

Groots in mogelijkheden, waarbij korte lijnen en maatwerk voorop staan! Op kinderdagverblijf De Toermalijn is het reuze fijn. Dat ontdekken en beleven kinderen hier elke dag. In onze prachtige locatie in het hartje van de wijk Zuidboek gaat het om samen doen en ervaren!

 

 

Openingstijden

Maandag 07:30 - 18:15 uur
Dinsdag 07:30 - 18:15 uur
Woensdag 07:30 - 18:15 uur
Donderdag 07:30 - 18:15 uur
Vrijdag 07:30 - 18:15 uur

Pret en plezier, dat hebben we hier!

In ons gebouw Het Kristal is het enorm gezellig. We zitten hier samen met vier basisscholen, onder andere Dalton Sterrenschool De Vliegenier en PCBO De Diamant. We werken samen waar het kan en vooral waar het onze dagen leuker maakt. Leren en groeien gaan bij ons dus écht hand in hand met ontdekken en plezier maken.

Natuurlijk hebben we oog voor wat ieder kind kan, wil en nodig heeft. Dat ontdekken ze trouwens zelf. Terwijl we samen knutselen en koken bijvoorbeeld, of zingen en dansen. Ook buiten wachten fijne uitdagingen. Zo heeft onze mooie tuin veel hoekjes, om je heerlijk te verstoppen of om in alle rust planten en beestjes te ontdekken. Wat kan, doen we samen, maar er is ook tijd om zelf de wereld te leren kennen. Waar de kinderen ook voor kiezen: pret en plezier staan voorop. Kom dus gauw eens kijken bij kinderdagverblijf De Toermalijn!

Doorgaande leerlijn

Doomijn Kinderopvang werkt voor deze locatie onder andere samen met Dalton Sterrenschool De Vliegenier én PCBO De Diamant volgens een uniek concept waarin onderwijs en kinderopvang hand in hand gaan. Samen bieden we een doorgaande leerlijn voor kinderen van 0-13 jaar. Zowel in het onderwijs als de kinderopvang is er veel aandacht voor eigen ontwikkeling, samenwerken en zelfstandigheid. Dit maakt de stap naar de basisschool straks klein.

Daarnaast krijgen kinderen die naar de basisschool gaan een verslag mee. Daarin vertellen de pedagogisch medewerkers over hun ervaringen met het kind, wat het allemaal al kan en waar het van houdt. Dankzij het verslag kan de nieuwe meester of juf meteen aansluiten op reeds opgedane vaardigheden.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

15 januari 2024

Sneeuw

We hebben de sneeuw naar binnen gehaald. Brrr! Wat is het koud en nat.

4 december 2023

Ontdekken

We doen rijst in een bak en kijken wat de dreumesen er allemaal mee kunnen doen! Heerlijk voelen met je handen, in het kleine bakje scheppen én daarna weer omgooien!    

1 december 2023

Pepernoten bakken

Piet en Sint hadden wat hulp nodig bij het bakken van de pepernoten. Dus de kinderen van de Bosgroep hebben een handje geholpen!

Een team van enthousiaste medewerkers

Kelly

pedagogisch medewerker

Jettie

pedagogisch medewerker

Esther

pedagogisch medewerker

Elvera

pedagogisch medewerker

Lianne

pedagogisch medewerker

Helma

pedagogisch medewerker

Rianne

pedagogisch medewerker

Barbara

pedagogisch medewerker

Linda

pedagogisch medewerker

Xandra

pedagogisch medewerker

Andrea

manager

Miranda

pedagogisch medewerker

Debbie

pedagogisch medewerker

Debby

pedagogisch medewerker

Nur

pedagogisch medewerker

Angelique

pedagogisch medewerker

Colinda

pedagogisch medewerker

Romy

pedagogisch medewerker

Martine

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Kinderdagverblijf Apeldoorn 2024

Tarieven Uurtarief
52 weken € 11,00
41 weken € 12,03
Flexibele opvang (alleen na overleg met Klantadvies) € 12,17
Extra opvang op factuur € 12,17
Maaltijd (op een select aantal locaties) € 3,97

Blogs & magazines