Kinderdagverblijf de Toermalijn - Doomijn | Kinderopvang

Kinderdagverblijf de Toermalijn

Groots in mogelijkheden, waarbij korte lijnen en maatwerk voorop staan! Op kinderdagverblijf De Toermalijn is het reuze fijn. Dat ontdekken en beleven kinderen hier elke dag. In onze prachtige locatie in het hartje van de wijk Zuidboek gaat het om samen doen en ervaren!

Openingstijden

Maandag 07:30 - 18:15 uur
Dinsdag 07:30 - 18:15 uur
Woensdag 07:30 - 18:15 uur
Donderdag 07:30 - 18:15 uur
Vrijdag 07:30 - 18:15 uur

Pret en plezier, dat hebben we hier!

In ons gebouw Het Kristal is het enorm gezellig. We zitten hier samen met vier basisscholen, onder andere Dalton Sterrenschool De Vliegenier en PCBO De Diamant. We werken samen waar het kan en vooral waar het onze dagen leuker maakt. Leren en groeien gaan bij ons dus écht hand in hand met ontdekken en plezier maken.

Natuurlijk hebben we oog voor wat ieder kind kan, wil en nodig heeft. Dat ontdekken ze trouwens zelf. Terwijl we samen knutselen en koken bijvoorbeeld, of zingen en dansen. Ook buiten wachten fijne uitdagingen. Zo heeft onze mooie tuin veel hoekjes, om je heerlijk te verstoppen of om in alle rust planten en beestjes te ontdekken. Wat kan, doen we samen, maar er is ook tijd om zelf de wereld te leren kennen. Waar de kinderen ook voor kiezen: pret en plezier staan voorop. Kom dus gauw eens kijken bij kinderdagverblijf De Toermalijn!

Doorgaande leerlijn

Doomijn Kinderopvang werkt voor deze locatie onder andere samen met Dalton Sterrenschool De Vliegenier én PCBO De Diamant volgens een uniek concept waarin onderwijs en kinderopvang hand in hand gaan. Samen bieden we een doorgaande leerlijn voor kinderen van 0-13 jaar. Zowel in het onderwijs als de kinderopvang is er veel aandacht voor eigen ontwikkeling, samenwerken en zelfstandigheid. Dit maakt de stap naar de basisschool straks klein.

Daarnaast krijgen kinderen die naar de basisschool gaan een verslag mee. Daarin vertellen de pedagogisch medewerkers over hun ervaringen met het kind, wat het allemaal al kan en waar het van houdt. Dankzij het verslag kan de nieuwe meester of juf meteen aansluiten op reeds opgedane vaardigheden.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

23 maart 2023

Tuinieren

Bij de Toermalijn hebben we op de groep heerlijke kruiden. Samen met de kinderen voelen, ruiken en misschien gaan we ze ook nog wel proeven. Wat een leuke ervaring🥰

22 maart 2023

Paaseieren versieren 🐰🥚🎨

De peuters van de Toermalijn zijn al druk bezig geweest met het versieren van  paaseieren en het eierdopjes 🎨 🖌️

22 maart 2023

Plastic en glas wegbrengen

Wij gaan regelmatig met de kinderen het plastic en het glas wegbrengen. Trots op onze hulpen! 💪🏽

Een team van enthousiaste medewerkers

Kelly

pedagogisch medewerker

Jettie

pedagogisch medewerker

Ingeborg

pedagogisch medewerker

Esther

pedagogisch medewerker

Elvera

pedagogisch medewerker

Lianne

pedagogisch medewerker

Hedda

pedagogisch medewerker

Helma

pedagogisch medewerker

Rianne

pedagogisch medewerker

Barbara

pedagogisch medewerker

Linda

pedagogisch medewerker

Xandra

pedagogisch medewerker

Andrea

manager

Karin

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Kinderdagverblijf Apeldoorn 2023

Tarieven Uurtarief
52 weken € 9,69
41 weken € 10,60
Flexibele opvang (op een select aantal locaties) € 10,72
Incidentele opvang € 10,72
Maaltijd (op een select aantal locaties) € 3,83

Blog & magazines