Buitenschoolse opvang de Toermalijn - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang de Toermalijn

Onze bso maken we samen, met alle kinderen die hier hun vrije tijd na school doorbrengen. Bso De Toermalijn is er voor iedereen, voor elke leeftijd. Een fijne plek en een wereld aan mogelijkheden.

Openingstijden

Maandag 14:00 - 18:15 uur
Dinsdag 14:00 - 18:15 uur
Woensdag 12:00 - 18:15 uur
Donderdag 12:00 - 18:15 uur
Vrijdag 12:00 - 18:15 uur
Voorschoolse opvang maandag en woensdag: 07:30 - 08:30 uur. Dinsdag, donderdag en vrijdag: 07:15 - 08:30 uur

Samen bedenken, doen en beleven!

We zijn gevestigd in Het Kristal, samen met twee basisscholen: basisschool de Diamant en Dalton Sterrenschool de Vliegenier. We werken samen waar het kan en vooral waar het onze dagen leuker maakt. Met zoveel kinderen op één plek is er altijd iemand om mee te spelen. Wat we zoal doen op een middag? Dat overleggen we met elkaar, want kinderen weten precies wat ze willen én het gaat immers om hun éigen vrije tijd. Samen bedenken we de leukste, spannendste en sportiefste activiteiten. Plezier en pret staan dus voorop.

Elke dag is hier weer anders en dat maakt het op De Toermalijn zo fijn. Natuurlijk is er bij ons ook veel te kiezen, daar zorgen we voor, óók in vakantietijd. We werken samen met verschillende partijen in onze mooie stad en in Het Kristal. Zo kunnen de kinderen meedoen aan bijvoorbeeld zwem- en karatelessen of muziek- en cultuurlessen. Echt voor ieder wat wils dus!

De dagen op De Toermalijn zijn altijd leuk én leerzaam. Zoals gezegd, daar zorgen we samen voor. Want daar gaat het om: samen de wereld nóg verder ontdekken. Dat blijft een feest, elke dag weer!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

20 mei 2024

Vlinders

Vanmiddag hebben wij vlinders geknutseld. Wat zijn ze leuk geworden hé?

12 april 2024

Bloemen

De kinderen zijn vandaag druk bezig geweest met stempelen en hebben mooie bloemen gemaakt!

9 april 2024

Monsters

Vanmiddag hebben wij monsters gemaakt!

Een team van enthousiaste medewerkers

Jettie

pedagogisch medewerker

Mascha

pedagogisch medewerker

Elma

pedagogisch medewerker

Andrea

manager

Annemieke

VE-coach

Cynthia

pedagogisch medewerker

Hikmet

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Opvang Uurtarief
52 weken € 9,45
41 weken € 10,33
41 weken + 6 vrij besteedbare dagen € 10,07
41 weken + 12 vrij besteedbare dagen € 9,94
41 weken + 24 vrij besteedbare dagen € 9,73
Extra opvang op factuur € 10,59

Blogs & magazines