Peuterspeelzaal Beulakerwiede - Doomijn | Kinderopvang

Peuterspeelzaal Beulakerwiede

Bij ons krijgen en hebben kinderen alle ruimte. Ruimte om te rennen en te vliegen en ruimte om te kiezen en te groeien. Samen met kindercentrum ‘Beulakerwiede’ en basisschool ‘De Wieden’ vormen we een IKC. Met alles wat we hier hebben en kunnen, zijn we elke dag volop in beweging.

Openingstijden

Maandag 08:30 - 12:30 uur
Dinsdag 08:30 - 12:30 uur
Woensdag 08:30 - 12:30 uur
Donderdag 08:30 - 12:30 uur
Vrijdag 08:30 - 12:30 uur

Ruimte voor elkaar, ruimte voor plezier

Kinderen groeien wanneer ze genieten en plezier hebben. Ieder op z’n eigen manier. Lekker actief of heerlijk rustig, die vrijheid is er. Zo is er buiten op ons groene speelplein alle ruimte voor een potje tikkertje of om te racen op fietsjes, maar heerlijk in het gras naar beestjes zoeken of even languit liggen, dat kan ook. Buiten zijn vinden we sowieso heel fijn. We gaan regelmatig naar het park en de kinderboerderij, die zijn namelijk om de hoek! Binnen genieten kan ook ruimschoots. Samen spelen in de gang, in de gymzaal of in onze eigen, gezellige speelzaal. Knutselen doen we ook, lampionnen voor Sint Maarten, versieringen voor Kerst of iets wat aansluit op één van de leerzame thema’s. Kunst, Kleuren en vormen…  Alles inspireert ons!

Als kinderen maar plezier hebben en zich ontwikkelen. Daar betrekken wij ouders ook graag bij. Een ochtend meedraaien of gewoon even binnenlopen. Een welkom gevoel voor iedereen, dat is waar het ons om gaat!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

30 mei 2022

Eten en drinken.

In de tuintjes worden ook aardbeienplantjes geplant. Ook hebben we een druivenplant, bessenstruik en een appelboom. Misschien kunnen we wel een smoothie maken. Mmmmm, lekker!

30 mei 2022

Eten en drinken

Waar komt onze groente en fruit vandaan? “Uit de winkel” zeggen veel peuters. De kinderen zaaien wortels en radijsjes en planten een komkommerplant. Zo zien ze het groeiproces.

4 juni 2020

Kijken hoe de komkommer groeit. Maar ook zoeken naar kleine kriebelbeestjes, daarbij heb je een vergrootglas nodig.

Een team van enthousiaste medewerkers

Hilma

pedagogisch medewerker

Serpil

pedagogisch medewerker

Melissa

pedagogisch medewerker

Elly

Manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Peuterspeelzaal Zwolle 2023

Ouderbijdrage peuteropvang 2023 Zwolle

Tarieven Uurtarief
uurtarief peuteropvang € 10,40

Blog & magazines