Peuterspeelzaal Sandbergstraat - Doomijn | Kinderopvang

Peuterspeelzaal Sandbergstraat

Fantasie en alle vrijheid. Dat zijn de ingrediënten voor uren vol pret en dagen vol plezier. In onze peuterspeelzaal, aan de rand van het centrum van Ommen, hebben alle kinderen het naar hun zin. Er is hier dan ook nogal wat te beleven en te ontdekken!

Openingstijden

Maandag 08:15 - 12:15 uur
Dinsdag 08:15 - 12:15 uur
Woensdag 08:15 - 12:15 uur
Donderdag 08:15 - 12:15 uur
Vrijdag (groep A) 08:15 - 12:15 uur
Alle dagdeelcombinaties zijn mogelijk waarbij op alle dagdelen het VE-programma wordt aangeboden. Om het programma zo goed mogelijk aan te bieden is het aan te raden om minimaal twee dagdelen te komen (kinderen vanaf 2 jaar).

Samen spelen en samen op verkenning

Daar houden we van. En je begrijpt, dat doen we dus elke dag. We halen de wereld naar binnen met leuke en spannende thema’s. Sinterklaas en Kerst, vormen en kleuren, jij en ik. Er is zoveel te leren. En te vieren, want ook aan verjaardagen gaan we niet voorbij. Kliederen met verf doen we ook. Net als buiten, maar daar doen we dat met zand. Vieze handjes mogen hier gewoon! Buiten hebben we het sowieso goed voor elkaar. We hebben zelfs twee speelplaatsen. Eén avonturenplein met een struinpad, glijbaan, buitenkeuken en schommels. En aan de andere kant een smalle tuin met een fijne zandbak en een heerlijk grasveld om in te rollen of tentjes op te zetten. We zijn trouwens ook graag in onze leeshoek. Neuzen in boekjes of gezellig even voorlezen. Waar we maar zin in hebben!

We verzinnen samen de leukste dingen. Binnen en buiten, ravotten en rust, spelen en leren. Bij ons gebeurt het allemaal. Soms door elkaar, soms vanzelf en soms gestuurd door onze vaste leidsters. Zo is geen dag hetzelfde, en daar groeien kinderen van!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

12 april 2024

Gras knippen

Van een groen vel papier knippen we gras en we plakken het op een blauw papier. Welke dieren eten er gras?

9 april 2024

Zaadjes zaaien

We hebben bloempotjes met wasco versierd. Daarna potgrond en zaadjes erin gedaan. De plantjes zijn al gegroeid. Er zitten steeltjes en blaadjes aan!

22 maart 2024

Pasen

Samen met Puk hebben we de paastak versierd. Met eitjes, kuikentjes en paashaasjes.

Een team van enthousiaste medewerkers

Jacqueline

pedagogisch medewerker

Corine

pedagogisch medewerker

Anita

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Peuterspeelzaal Ommen 2024

Tarieven Uurtarief
Uurtarief peuteropvang € 11,38

Blogs & magazines