Tussenschoolse opvang Archives - Doomijn | Kinderopvang

Tussenschoolse opvang

  • {{suggestie.string}}
Selecteer types

Tussen de ochtend en de middag is het tijd om even stil te staan. Of om juist even lekker rond te rennen. Het kan en het mag na de boterham die we samen eten tijdens de tussenschoolse opvang (tso) van Doomijn. Want ook bij overblijven gaan we voor plezier en gezelligheid!

Tussenschools genieten

Na alle indrukken van de ochtend op school even een uurtje bijkomen en ontspannen. De tussenschoolse opvang is een fijne plek om te ontspannen en weer op te laden. Samen met alle andere kinderen die ook tussen de middag op school blijven. Dat is naast leuk ook nog eens heel gezellig, want we doen meer dan alleen maar stilzitten.

Zelf kiezen

Zoals bij al vormen van onze opvang hebben we goed nagedacht over de invulling van de tussenschoolse opvang. Kinderen kiezen natuurlijk zelf wat ze met hun vrije tijd doen, maar we zorgen wel dat ze wat te kiezen hebben. Lekker bewegen en sporten of in alle rust knutselen of lezen. De kinderen zijn aan zet tijdens de tussenschoolse opvang. De overblijfkrachten houden een oogje in het zeil en op de klok, dat spreekt voor zich.

Vertrouwde opvang

Jouw kind is in goede handen bij onze overblijfkrachten. Zij zijn door Doomijn geselecteerd en maken het elke dag gezellig voor de kinderen. Op welke dagen jouw kind overblijft, dat bepaal je natuurlijk zelf! Opgeven is eenvoudig en snel geregeld via het ouderportaal. Doe je dat minimaal twee weken van te voren, dan houden wij vast een stoeltje vrij.

Onze tso-locaties

Nu steeds meer scholen overgaan op een continurooster, bieden we nog maar op een klein aantal locaties tussenschoolse opvang aan. Dit zijn onze tso-locaties: