Peuterspeelzaal Bachlaan 20 - Doomijn | Kinderopvang

Peuterspeelzaal Bachlaan 20

Onze peuterspeelzaal zit midden in de wijk Holtenbroek en in de gezelligheid van het wijkcentrum. We werken nauw samen met basisschool de Toonladderde Vrije School én CBS Het Carillon. Een plek met voordelen dus. Centraal voor ouders en een feest voor kinderen. Bij ons is geen dag hetzelfde en geen ochtend gelijk. Daar zorgt ons vaste, creatieve team voor!

Openingstijden

Maandag 08:15 - 17:00 uur
Dinsdag 08:15 - 17:00 uur
Woensdag 08:15 - 17:00 uur
Donderdag 08:15 - 17:00 uur
Vrijdag Gesloten

Groene vingertjes en gezelligheidsdieren

Kinderen genieten en groeien in onze opvang. Er is ook zoveel te kiezen. Blijven we samen binnen en gaan we aan de slag in groepjes? Met muziek of met het spannende Piramide thema van de maand? Herfst, Wonen, Kleding. Allemaal even spannend! We kunnen samen ook de kopjes alvast klaarzetten voor de Koffieochtend en het Voorleesontbijt, met de ouders als gasten. Of gaan we voor plezier in de buitenlucht? Onze ruime, zonnige speelplaats is één grote belevenis. Gras om in te rollen, tegels om op te hollen, een fijne zandbak en zelfs een klimhuis met een glijbaan. Oh, laten we de moestuin en de bloementuin ook niet vergeten, heerlijk voor kleine groene vingertjes.

We zeiden het al, bij ons is geen dag hetzelfde. Dat is ook precies zoals de kinderen het willen en krijgen. Daar zorgen we samen voor, want het zijn de kleintjes die het plezier en de gezelligheid maken!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

2 april 2024

Superhelden

Eén van onze kinderen, van bijna 3 jaar, houdt van superhelden en kan ze héél mooi tekenen!

15 maart 2024

Lekker bezig in de tuin!

Vandaag zijn we lekker in de tuin. We zijn druk bezig met het zoeken van wormen in de aarde.

11 maart 2024

Tomatenplantjes

Wij hebben een snoeptomaatje in een potje met aarde gedaan. Nu moeten we het goed verzorgen, water geven en voor het raam in de zon zetten. Dan hebben we straks onze eigen tomaatjes!

Een team van enthousiaste medewerkers

Esther

peuterspeelzaalleidster

Fija

peuterspeelzaalleidster

Marja

peuterspeelzaalleidster

Andrea

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Opvang Uurtarief
Uurtarief peuteropvang € 11,80

Blogs & magazines