Peuterspeelzaal Bachlaan 20 - Doomijn | Kinderopvang

Peuterspeelzaal Bachlaan 20

Onze peuterspeelzaal zit midden in de wijk Holtenbroek en in de gezelligheid van het wijkcentrum. We werken nauw samen met basisschool de Toonladder en de Vrije School. Een plek met voordelen dus. Centraal voor ouders en een feest voor kinderen. Bij ons is geen dag hetzelfde en geen ochtend gelijk. Daar zorgt ons vaste, creatieve team voor!

Openingstijden

Maandag 08:15 - 17:00 uur
Dinsdag 08:15 - 17:00 uur
Woensdag 08:15 - 17:00 uur
Donderdag 08:15 - 17:00 uur
Vrijdag Gesloten
Op deze locatie zijn wij op maandag t/m donderdag van 12:15 tot 13:00 gesloten.

Groene vingertjes en gezelligheidsdieren

Kinderen genieten en groeien in onze opvang. Er is ook zoveel te kiezen. Blijven we samen binnen en gaan we aan de slag in groepjes? Met muziek of met het spannende Piramide thema van de maand? Herfst, Wonen, Kleding. Allemaal even spannend! We kunnen samen ook de kopjes alvast klaarzetten voor de Koffieochtend en het Voorleesontbijt, met de ouders als gasten. Of gaan we voor plezier in de buitenlucht? Onze ruime, zonnige speelplaats is één grote belevenis. Gras om in te rollen, tegels om op te hollen, een fijne zandbak en zelfs een klimhuis met een glijbaan. Oh, laten we de moestuin en de bloementuin ook niet vergeten, heerlijk voor kleine groene vingertjes.

We zeiden het al, bij ons is geen dag hetzelfde. Dat is ook precies zoals de kinderen het willen en krijgen. Daar zorgen we samen voor, want het zijn de kleintjes die het plezier en de gezelligheid maken!

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

7 juli 2022

Muziekactiviteit met ouders

Om de ouders te bedanken voor hun geduld en begrip in de Corona periode hebben wij dinsdag 28 juni een muziekactiviteit gedaan samen met de ouders en kinderen. Iedereen genoot van het samenspel.

7 juli 2022

Lekker eten workshop met ouders.

Op 28 juni hadden we ook een workshop “lekker eten” voor alle ouders. Ouders vonden het interessant en leerzaam om te zien hoe wij op de opvang met elkaar eten en drinken.

7 juli 2022

Lekker eten workshop met ouders.

Op 28 juni hadden we ook een workshop “lekker eten” voor alle ouders. Ouders vonden het interessant en leerzaam om te zien hoe wij op de opvang met elkaar lekker en gezond eten en drinken.

Een team van enthousiaste medewerkers

Esther

peuterspeelzaalleidster

Fija

peuterspeelzaalleidster

Marja

peuterspeelzaalleidster

Sandra Pit

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Peuterspeelzaal Zwolle 2022

Ouderbijdrage peuterspeelzaal 2022 – Zwolle

Tarieven Uurtarief
uurtarief peuteropvang € 10,05

Blog & magazines