Peuterspeelzaal Papaverweg - Doomijn | Kinderopvang

Peuterspeelzaal Papaverweg

Een knusse omgeving geeft een vertrouwd gevoel. Onze opvang is dan ook een fijne plek om te zijn. Onze peutergroep is een uitdaging en avontuur voor de peuters. Daar zorgt ons vaste team voor, met veel plezier.

Openingstijden

Maandag 08:15 - 12:15 uur
Dinsdag 08:15 - 12:15 uur
Woensdag Gesloten
Donderdag 08:15 - 12:15 uur
Vrijdag 08:15 - 12:15 uur

Groeien, boeien en plezier maken

Ontdekken en verkennen doen we zoveel en zo vaak als ‘t maar kan. Wandelen in park De Stins, spelen en verhalen bedenken rondom het grote speelkasteel. Schapenboederij De Vreugdenhoeve is helemaal een belevenis. Maar dichtbij is het ook heerlijk. In de zandbak op onze speelplaats bouwen we onze eigen kastelen en op het fietscircuit blijven we lekker in beweging. En als ‘t weer een keertje niet meewerkt spelen we binnen spelletjes of bedenken en doen we samen de leerzaamste – en gekste! – dingen rondom de leukste thema’s. Eigenlijk is het elke dag dikke pret. Soms zijn de ochtenden echt te kort. Maar dan gaan we morgen gewoon weer verder waar we vandaag gebleven waren.

Voorschoolse educatie

Bij peuterspeelzaal Papaverweg bieden we extra aandacht aan kinderen met een taalachterstand. Voorschoolse educatie (VE) is een programma dat erop gericht is om onderwijs- of ontwikkelingsachterstand bij jonge kinderen van circa 2 tot 4 jaar te verminderen. Hierdoor kunnen deze kinderen een betere start maken aan het begin van de basisschool. Dat kan een positief effect hebben op hun verdere schoolloopbaan.

We bieden een gestructureerd dagritme voor duidelijkheid en houvast, dat is voor de kinderen wel net zo fijn! Spelend leren en ontwikkelen, plezier, inspelen op talenten en interesses van de kinderen staat bij ons voorop! We bieden een gevarieerd, uitdagend aanbod waarbij we onder andere creativiteit, taal en rekenen en muzikaliteit stimuleren.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

9 februari 2024

Lekker spelen in de keuken.

Spelen laat kinderen ervaren, ontdekken en oefenen.

12 januari 2024

Leren van elkaar

Samen tekenen. Kijken wat de ander doet en dat proberen we na te maken.

16 oktober 2023

Mijn familie

Wij werken deze maand met het thema 'mijn familie'.

Een team van enthousiaste medewerkers

Esther

manager

Firoozeh

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Peuterspeelzaal Zwolle 2024

Tarieven Uurtarief
Uurtarief peuteropvang € 11,80

Blogs & magazines