Buitenschoolse opvang Papaverweg - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Papaverweg

Wij laten kinderen zelf denken en zelf kiezen. Zo doen ze écht wat ze willen en is hun vrije tijd, na school, helemaal van henzelf. Onze vaste pedagogisch medewerkers geven natuurlijk richting en houden een oogje in het zeil, maar het zijn de kinderen die kiezen. Dát maakt onze opvang zo fijn en bijzonder. Daarnaast werken we ook graag samen met basisschool de Vlieger en de Vrije School Ridder Joris.

Openingstijden

Maandag 12:45 - 18:15 uur
Dinsdag 12:45 - 18:15 uur
Woensdag 12:00 - 18:15 uur
Donderdag 12:45 - 18:15 uur
Vrijdag 11:45 - 18:15 uur

Een plek om je thuis te voelen

Zo kunnen de kinderen elke dag kiezen uit koken, knutselen, handenarbeid en sport en spel. Daarbinnen bepalen ze zelf of ze gaan zagen en timmeren aan onze echte werkbank, gaan kokkerellen in onze keuken of iets kiezen uit de grote kist met sport- en spelmateriaal. Dubbel leuk zijn de workshops die we ook samen uitkiezen; graffiti spuiten, knutselen met Jut en haar Verwonderhut, een dagje naar Doepark Nooterhof of lekker sportief buitenspelen. Het kan en het mag. Op de speelplaats is het overigens ook dikke pret in de zandbak en het speelhuis. Of een balletje trappen in de panna kooi  of op het voetbalveld. Pas op, vermaak ligt hier overal op de loer!

Zo krijgt ieder kind de nodige vrijheid. De ouderen in hun eigen 8 plus-groep trouwens iets meer. Zij mogen – in overleg – zelfstandig naar de speeltuin of naar een vriendje of vriendinnetje. Vrijheid en zelf keuzes maken. Daar groeien ze van! Op maandag, dinsdag en donderdag gaan de 8-plussers naar een eigen locatie.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

8 mei 2023

We bouwen een hut

‘Mogen we ons eigen huis bouwen?’ Jaaa, met dekens. Hier is de slaapkamer en daar de woonkamer.

8 mei 2023

Regenplassen veranderen in dammen

‘Pas op!’ Het water overstroomt! Daar komt een bulldozer met zand. ‘Lossen!’ Samen lossen we het op.

17 februari 2023

Bakkerij museum Hattem

Naar het bakkerij museum in Hattem. Wat was er veel te zien! Een echte bakker maakte van brood een egel, konijn en nog veel meer! 'Wat was het leuk!'

Een team van enthousiaste medewerkers

Hetty

pedagogisch medewerker

Evelien

pedagogisch medewerker

Firoozeh

pedagogisch medewerker

Bernadet

pedagogisch medewerker

Esther

manager

Irene

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Buitenschoolse opvang Zwolle, Noord, Harderwijk 2023

tarieven Uurtarief
52 weken € 8,33
41 wkn € 9,10
41 wkn + 6 dgn € 8,87
41 wkn + 12 dgn € 8,76
41 wkn + 24 dgn € 8,57
Flexibele/incidentele opvang (op een select aantal locaties) € 9,33

Blog & magazines