Buitenschoolse opvang Papaverweg - Doomijn | Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Papaverweg

Wij laten kinderen zelf denken en zelf kiezen. Zo doen ze écht wat ze willen en is hun vrije tijd, na school, helemaal van henzelf. Onze vaste pedagogisch medewerkers geven natuurlijk richting en houden een oogje in het zeil, maar het zijn de kinderen die kiezen. Dát maakt onze opvang zo fijn en bijzonder. Daarnaast werken we ook graag samen met basisschool Westwijs en de Vrije School Ridder Joris.

Openingstijden

Maandag 12:45 - 18:15 uur
Dinsdag 12:45 - 18:15 uur
Woensdag 12:00 - 18:15 uur
Donderdag 12:45 - 18:15 uur
Vrijdag 11:45 - 18:15 uur

Een plek om je thuis te voelen

Pas op, vermaak ligt bij ons overal op de loer! Buiten klimmen we in bomen, bouwen we hutten of maken we muziek met de materialen die er zijn. Of we spelen een zelf bedacht spel! En is de creativiteit even op? Dan duiken we gewoon de schuur in, want die zit bomvol met leuke fietsen en sport- en spelmateriaal. In de speeltuin naast onze bso kunnen we ook onze energie kwijt, in de klimrekken of de panna kooi. Het kan en mag allemaal.

Ook binnen is er van alles te ontdekken. In onze huishoek, leeshoek, bouwhoek, het atelier of de kast vol spelletjes! Soms bakken we wat lekkers in de keuken of doen we een gave workshop zoals yoga, kaarsen maken, skateboarden of knutselen met Jut in de Verwonderhut.

Je leest het: op onze bso is van alles te beleven. Ieder kind krijgt de vrijheid om te ontdekken wat hij of zij leuk vindt. De oudere kinderen vanaf 8 jaar krijgen zelfs nog wat extra vrijheid. In overleg en na toestemming mogen zij zelfstandig naar de speeltuin of panna kooi. Daar geloven we in, want van vrijheid en je eigen keuzes maken, groei je.

Ook goed om te weten: op maandag, dinsdag en donderdag gaan de kinderen vanaf ongeveer groep 5 naar een eigen locatie: bso Stinsweg.

Fotomomenten

Op onze locaties is elke dag er één vol verwondering. Of het nu binnen of buiten is: we gaan op ontdekking in de kinderwereld. We delen onze avonturen en raken niet uitgepraat! Wat we doen op onze opvang, ontdek je met onze locatie-updates:

16 april 2024

Moederdag cadeautjes

De kinderen zijn erg creatief bezig!

29 maart 2024

Pasen

Deze week hebben we een leuke paasspeurtocht én gaan we paaseieren zoeken!

15 maart 2024

We bouwen een parcours

''Ik ga nu het parcours doen!'' roept een kind. ''Dit is heel makkelijk! Je kunt hier doorheen en hier langs'' zegt een van de kinderen.

Een team van enthousiaste medewerkers

Hetty

pedagogisch medewerker

Evelien

pedagogisch medewerker

Firoozeh

pedagogisch medewerker

Esther

manager

Irene

pedagogisch medewerker

Carolien

pedagogisch medewerker

Laura

pedagogisch medewerker

Manon

pedagogisch medewerker

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Opvang Uurtarief
52 weken € 9,45
41 weken € 10,33
41 weken + 6 vrij besteedbare dagen € 10,07
41 weken + 12 vrij besteedbare dagen € 9,94
41 weken + 24 vrij besteedbare dagen € 9,73
Extra opvang op factuur € 10,59

Blogs & magazines