Kinderdagverblijf Archives - Doomijn | Kinderopvang

Kinderdagverblijf

  • {{suggestie.string}}
Selecteer types

Als ouder wil jij het beste voor je kind: aandacht en liefdevolle zorg in een omgeving vol verwondering. Juist in de eerste jaren is een vertrouwde én uitdagende plek precies wat je je kind gunt. Bij Doomijn begrijpen we dat.

Welkom op het kinderdagverblijf!

Op het kinderdagverblijf bij Doomijn krijgt jouw kind alles wat het nodig heeft om een goede start te maken. Hier is alle ruimte om te ontwikkelen, om jezelf te zijn en te worden. Met balans tussen rust, plezier en uitdaging, krijgt jouw kleintje de gelegenheid om in eigen tempo te groeien. Op onze kinderdagverblijven is ontdekken fijn en veilig. Onze pedagogisch medewerkers zorgen voor een duidelijk dagritme, gezonde voeding en verwonderende activiteiten die passen bij de leeftijd van jouw kind.

Werkwijze

Helemaal op je plek

Kinderen zijn het meest op hun gemak op een plek waar ze zich echt thuis voelen; in een omgeving waar ze gezien, gehoord en begrepen worden. Onze pedagogisch medewerkers geven ieder kind de tijd en ruimte om zoveel mogelijk zelf te doen, zoals aan- en uitkleden of de groep schoonmaken na het eetmoment. De wensen van je kind staan voorop, maar jouw wensen vinden we nét zo belangrijk. Onze opvang is er ook zodat je als ouder ruimte en bewegingsvrijheid hebt.

Kind aan huis

Bij Doomijn mag je kind aan huis zijn, om straks weer thuis te komen. We houden onze opvanglocaties kleinschalig. zodat iedereen elkaar kent én we specialisten kunnen inzetten voor gerichte aandacht of wat extra hulp als dat nodig is. Zoals onze babyspecialisten, die alle kennis en expertise in huis hebben om er voor jouw baby te zijn. Dankzij onze stamgroepen en vaste gezichten, is het voor jouw kindje altijd vertrouwd. Samen spelen en leren, met en van elkaar, doen we bij Doomijn altijd! Of dat nu in een speciale baby-, dreumes- of peutergroep is, of op een verticale groep met kinderen van 0-4 jaar.

Binnen en buiten

De vele ‘echte’ materialen en loose parts zorgen elke dag voor een leerrijke basis en nieuwe avonturen. Op die manier maakt je kind spelenderwijs kennis met zichzelf, met andere kinderen en met de wereld om zich heen. We gaan graag naar buiten, want ze zijn gek op de natuur. In onze eigen tuin of buitenruimte én in de buurt, is alle ruimte om te ontdekken, fouten te maken en vies te worden. Om zelf te leren wat werkt, en wat niet.

Welke locatie past bij jou?

Van Groningen tot Apeldoorn, in dorp of stad, bij villa of boerderij: er is altijd wel een Doomijn-locatie bij jou in de buurt. Benieuwd welk kinderdagverblijf bij jou en je kind past?