Peuterspeelzaal Hobbel de Bobbel

Zelf ervaren is iets leren voor altijd. Dat is ons motto. Daarom draait het in onze peuteropvang om zelf kiezen en zelf doen. Natuurlijk samen wanneer het maar kan. Want we zitten op een reuze gezellige locatie in openbare basisschool De Kosmos. Samen op ontdekking dus, elke dag!

Openingstijden

Maandag 08.00 - 12.00 uur
Dinsdag 08.00 - 12.00 uur
Woensdag 08.00 - 12.00 uur
Donderdag 8.00 - 16.45 uur
Vrijdag 08.00 - 12.00 uur
Op donderdag is de peuterspeelzaal gesloten tussen 12.00 - 12.45 uur.

Zelf ontdekken, samen verkennen

De Dino’s en de Uiltjes, onze twee stamgroepen, vermaken zich opperbest op onze peuteropvang. Er is hier ook zóveel te doen en te beleven! Zo hebben we een bouwhoek, huishoek, ontdekhoek en een muziekhoek. Er is zelfs een heuse ministad. Genoeg te kiezen dus. Iets voor jezelf doen? Ga je gang. Gezellig samen spelen en leren? Dát doen we ook. Muziek maken, zingen en dansen, vertellen en voorlezen én kletsen natuurlijk.

Dit sluit allemaal perfect aan op de methode Kaleidoscoop waarmee deze VVE peuteropvang werkt. Deze VVE peuteropvang is voor kinderen met een indicatie van het consulatiebureau. We hebben oog voor taal en interactie, voor de ontwikkeling van ieder kind en voor een fijne samenwerking met ouders. Dat laatste is bovendien heel gezellig, want de ouders betrekken we erbij wanneer het maar kan. Samen hebben we de leukste uitjes, zoals een middagje kinderboerderij, een herfstwandeling in het heerlijk groene Matenpark en soms gaan we zelfs naar Berg en Bos.

Buiten zijn en spelen, doen we sowieso heel graag. Elke dag! We hebben een fijne afgesloten buitenruimte waar we kunnen rennen, vliegen of fietsen over de hobbels en bobbels. Precies, vandaar onze naam! Oh, en regent het eens écht te hard dan mogen we spelen in de gymzaal van de school. Zo zijn en blijven we altijd in beweging.

Bij ons gaat het om zelf ontdekken en samen verkennen. Daar worden kinderen blij, zelfstandig en groot van. Kom snel eens kijken op peuteropvang Hobbel de Bobbel.

Een team van enthousiaste medewerkers

Agnes Slootman

pedagogisch medewerker

Ineke van Munster

pedagogisch medewerker

Gabriëlle Koopmans

pedagogisch medewerker

Harriët Docter

pedagogisch medewerker

Ingrid Bakermans

VVE-coach

Marijke van Meer

manager

Ontwikkeling stimuleren

We stimuleren het spelend onderzoeken van de wereld en dagen kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden en door gebruik te maken van methodes die aandacht besteden aan alle ontwikkelingsgebieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. Onze medewerkers zijn opgeleid om de ontwikkeling van jouw kind goed te volgen.

Peuterspeelzaal Apeldoorn 2021

Ouderbijdrage peuterspeelzaal 2021 – Apeldoorn

Tarieven Uurtarief
uurtarief peuteropvang € 10,41

Blog & magazines